PROGRAM PODIUM/PELAPIS KEBANGSAAN

By admin on January 14, 2022
A.    Mesyuarat JKK pada 18hb Disember 2021.1.    Berhubung dengan perkara di atas, adalah dimaklumkan bahawa Majlis Sukan Negara telah mengugurkan beberapa atlet Podium/Pelapis seperti di Lampiran A kerana tidak mencapai kriteria pencapaian yang ditetapkan (Mesyuarat di Rujuk A berkaitan). Walau bagaimanapun atlet-atlet diberi peluang untuk berlatih di Majlis Sukan Negara mengikut fasa yang […]

A.    Mesyuarat JKK pada 18hb Disember 2021.
1.    Berhubung dengan perkara di atas, adalah dimaklumkan bahawa Majlis Sukan Negara telah mengugurkan beberapa atlet Podium/Pelapis seperti di Lampiran A kerana tidak mencapai kriteria pencapaian yang ditetapkan (Mesyuarat di Rujuk A berkaitan). Walau bagaimanapun atlet-atlet diberi peluang untuk berlatih di Majlis Sukan Negara mengikut fasa yang akan dirancangkan oleh Majlis Sukan Negara. Sekiranya atlet-atlet ini dapat menunjukkan prestasi yang cemerlang di dalam mana-mana kejohanan utama negara, atlet ini akan dipertimbangkan untuk menyertai semula program.
2.    Untuk perhatian YBhg Dato'/ Tuan-tuan, juga disertakan nama-nama atlet yang masih dikekalkan dalam program Podium/Pelapis untuk rujukan.
3.    Sekian untuk makluman dan tindakan YBhg Dato'/ Tuan-tuan.

Terima kasih.

Yang Benar,

Dato' Marathamuthu Subramaniam

Presiden

MALAYSIA ATHLETICS FEDERATIONS

Suite 2.8, 2nd Floor, 

Wisma OCM, Jalan Hang Jebat,

50150 Kuala Lumpur, Malaysia.

Tel: +603 2022 2634 Fax: +603 2022 2640

Article written by admin

Related Posts

Copyright of Perak Athletics. Designed by Specflux Solutions

Our Visitor

004526
Total Users : 4526
Total views : 8364
arrow-down